BALIKESİR HAVRAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014 – 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı İlçemiz Ermiş Soylu İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım töreni ile sona erdi.
2014 – 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

Karne dağıtım törenine İlçe Kaymakamımız Sayın Yasin ÖZTÜRK, Belediye Başkanımız Emin ERSOY ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fethi BİLGE katıldı. Kaymakamımız Yasin ÖZTÜRK, okullarında başarılı olan öğrencileri tebrik etti ve öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu.

Havran Kaymakamımız Yasin ÖZTÜRK: ”Öğrencilerimizi yetiştiren idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin yaz tatilinde öğretmenlerinin önerilerini dikkate alarak, tatil boyunca dinlenmelerini ve  gelecek eğitim öğretim yılını daha sağlıklı bir şekilde karşılamalarını diliyorum.”dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethi Bilge: “Öğrencilerle ilgilenen ve emeği geçen tüm okul müdürlerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bir yıl süresi boyunca öğrencilerden herhangi bir olumsuz üzücü olay yaşanmaması bizleri ve velileri sevindirdi. Bizlere daima desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Yasin ÖZTÜRK Bey’e, Belediye Başkanımız Emin Ersoy Bey’e ve sivil toplum kuruluşlarına her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ederim." dedi.

Karne töreninden sonra Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız karne dağıtımından sonra öğretmenlerle sohbet ederek okulun eksikleri hakkında bilgi aldılar.

 

15 Eylül 2014 tarihinde başlayan 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Havran İlçemizde Okulöncesinde 326, İlkokullarda 1.682, Ortaokullarda 1.487 ve liselerde 569 olmak üzere toplam 4.064 öğrencimiz öğretim görmüştür.

Karne TöreniKarne TöreniKarne TöreniKarne TöreniKarne TöreniKarne TöreniKarne TöreniKarne Töreni

 

Hükümet Konağı 4. Kat Yeni Mahalle Sakarya Caddesi No37 - 0 266 432 10 65

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.