BALIKESİR HAVRAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAVRAN İLÇESİ ASAYİŞ/TRAFİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAVRAN İLÇESİ ASAYİŞ/TRAFİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAVRAN İLÇESİ ASAYİŞ/TRAFİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

2023-2024 eğitim öğretim yılında asayişin temini ve trafik güvenliğine ilişkin alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi, alınacak ilave tedbirlerin planlanması ve yapılacak etkin denetimlerle söz konusu tedbirlere uyulması amacıyla Asayiş ve Trafik Tedbirleri Toplantısı Havran Kaymakamı Sayın Enver ÖZDERİN başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Mehmet YILMAZ, İlçe Emniyet Müdürü İlhan ÇAKIR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin AYDEMİR, Havran Belediyesi Zabıta Müdürü İbrahim KIZILTEPE, Taşıma Merkezi Okul Müdürleri, Okul-Aile Birliği Başkanları ile okul servis taşıma şirket sorumluları katıldı.

Toplantıda okul çağındaki çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanmasıyla servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak bu araçların karışabileceği trafik kazalarının önlenmesine yönelik gerekli tedbirlerin alınması konularıyla çocuklarımızın eğitim ve öğretimini güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri amacıyla başta uyuşturucu maddeler olmak üzere, terör nitelikli oluşumlar ile narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulmaları ve korunmaları, okul çevresinde bulunan mekânlar göz önünde bulundurularak denetim faaliyetleri yoluyla algılanan yakalanma riski duygusunun artırılmasına yönelik gerekli tedbirlerin alınması konuları görüşüldü. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

 

 08-09-202308-09-202308-09-2023

 

 

 

Hükümet Konağı 4. Kat Yeni Mahalle Sakarya Caddesi No37 - 0 266 432 10 65

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.